Van_Aerssenstraat_69-5.jpg Van_Aerssenstraat_69-60.jpg Van_Aerssenstraat_69-51.jpg Van_Aerssenstraat_69-38.jpg Van_Aerssenstraat_69-21.jpg Van_Aerssenstraat_69-8.jpg Van_Aerssenstraat_69-12.jpg Van_Aerssenstraat_69-38.jpg Van_Aerssenstraat_69-18.jpg Van_Aerssenstraat_69-14.jpg Van_Aerssenstraat_69-19.jpg Van_Aerssenstraat_69-20.jpg Van_Aerssenstraat_69-22.jpg Van_Aerssenstraat_69-26.jpg Van_Aerssenstraat_69-25.jpg Van_Aerssenstraat_69-27.jpg Van_Aerssenstraat_69-29.jpg Van_Aerssenstraat_69-30.jpg Van_Aerssenstraat_69-32.jpg Van_Aerssenstraat_69-34.jpg Van_Aerssenstraat_69-10.jpg Van_Aerssenstraat_69-39.jpg Van_Aerssenstraat_69-42.jpg Van_Aerssenstraat_69-44.jpg Van_Aerssenstraat_69-13.jpg Van_Aerssenstraat_69-47.jpg Van_Aerssenstraat_69-50.jpg Van_Aerssenstraat_69-53.jpg Van_Aerssenstraat_69-52.jpg Van_Aerssenstraat_69-55.jpg Van_Aerssenstraat_69-57.jpg Van_Aerssenstraat_69-59.jpg Van_Aerssenstraat_69-63.jpg Van_Aerssenstraat_69-1.jpg Van_Aerssenstraat_69-64.jpg Van_Aerssenstraat_69-65.jpg Van_Aerssenstraat_69-6.jpg Van Aerssenstraat 69_Begane grond_3D.jpg Van Aerssenstraat 69_1e Verdieping_3D.jpg Van Aerssenstraat 69_2e Verdieping_3D.jpg Van Aerssenstraat 69_Dakterras_3D.jpg
Verkocht

Verkocht: Van Aerssenstraat 69, 2582 JG Den Haag

€ 675.000,- k.k.
Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis
Woonoppervlakte 129 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

FOR ENGLISH SEE BELOW
Op zoek naar een sfeervol, instapklaar en luxe bovenwoning in het Statenkwartier met een groot dakterras? Dit in 2019 en 2020 gerenoveerde appartement verdeeld over twee verdiepingen is nu te koop! De woning is gelegen in een rustige straat in het gewilde Statenkwartier midden in de Internationale zone, dichtbij winkelstraat ‘Frederik Hendriklaan’, Franse School (Lycée Fr... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis
  Bouwperiode 1923
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Vrijdag 13 mei 2022
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00130
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Servicekosten € 133,50
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 13 mei 2022
Laatste wijziging Zaterdag 2 juli 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1923
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 129 m²
Inhoud 456 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 23,2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 4
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Energieverbruik
Energielabel C
Energie-index 1,59
CV ketel
CV ketel Remeha Tzerra HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2019
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche
Dubbele wastafel
Inloopdouche
Ligbad
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
's-Gravenhage AK 11637 's-Gravenhage AK 11637
Perceeloppervlakte 135 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

FOR ENGLISH SEE BELOW
Op zoek naar een sfeervol, instapklaar en luxe bovenwoning in het Statenkwartier met een groot dakterras? Dit in 2019 en 2020 gerenoveerde appartement verdeeld over twee verdiepingen is nu te koop! De woning is gelegen in een rustige straat in het gewilde Statenkwartier midden in de Internationale zone, dichtbij winkelstraat ‘Frederik Hendriklaan’, Franse School (Lycée Francais) en de Duitse school. Bovendien ben je in mum van tijd op het strand van Scheveningen of eet je heerlijk in de Haven van Scheveningen. Om de hoek is de Statenlaan met diverse tram mogelijkheden richting de binnenstad en via de Hubertustunnel is de A44 richting Amsterdam / Schiphol gemakkelijk te bereiken.

Layout:
Entree op straatniveau, meterkast, opgang naar de hal met modern toilet en fonteintje. De gehele woning is voorzien van een luxe eiken houten lamelparket vloer. Via de deur kom je in de ontzettend lichte L-vormige woonkamer met sfeervolle ramen. Wat een heerlijke ruimte! De woonkamer heeft een open keuken indeling in het midden voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De ruime en luxe keuken is voorzien van een kookeiland met inductie kookplaat, vaatwasser, koel-vries combinatie en oven. Aan de achterzijde is de eetkamer waar je met een grote eettafel een groot gezelschap kwijt kunt. Bovendien is er toegang tot een heerlijk en zonnig balkon op het Noord Westen (middag en avondzon).

Via de trap bereik je de overloop met groot daklicht waardoor de hal heel licht is. Op deze etage zijn 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Ook hier ligt een prachtige eikenhouten vloer. De achterste slaapkamer is voorzien van een balkon (middag/avond zon) en is zeer ruim te noemen, de voorste slaapkamer kijkt fraai uit over de straat. De zijkamer is van goede grootte voor een kinderkamer of werkkamer. Op de overloop is een aparte ruimte voor de CV opstelling (Remeha, 2019) en de wasmachine aansluiting zit hier.

Tussen de slaapkamers is de zeer ruime en luxe badkamer gelegen. Deze is voorzien van een groot ligbad, aparte inloopdocuhe met glazen wand en grote regen- en hand douche. De wastafel is zeer fraai te noemen en is voorzien van mooie kranen en er hangt een verlichte spiegel boven. Er is tevens een handdoekradiator voor warme handdoeken in de ochtend en de ruimte is voorzien van mechanische ventilatie.

Via de trap kom je op het royale daktteras uit van ca. 17 m2 waar je de hele dag in de zon kunt vertoeven en kunt genieten van een BBQ met vrienden of de rust na een dag hard werken. Wat een prachtig uitzicht!

De woning is in 2019/2020 grondig gerenoveerd en verkeert in zeer goede staat. Nieuwsgierig geworden? Maak dan gauw een afspraak voor een bezichtiging!

- ‘s-Gravenhage sectie AK nummer 11637 - A 2 uitmakende 8/15de aandeel in de VVE
- Bouwjaar 1923
- Eigen grond
- Rijks beschermd BSG Statenkwartier
- Gerenoveerd in 2019/2020
- Dubbele beglazing
- Geïsoleerde Fermacell vloeren gehele woning
- Eiken houten lamelparket vloeren door gehele woning
- Nieuw geïsoleerde dakbedekking 2019
- CV combi ketel Remeha Tzerra HR 2019
- Energielabel C
- VVE bijdrage 133,50 euro per maand
- VVE actief, ingeschreven in de KVK, collectieve opstalverzekering
- Woonoppervlakte 128,5 m2 NEN 2580 norm ingemeten
- 17 m2 dakterras
- 2 balkons
- 3 slaapkamers en luxe badkamer

Leuke informatie over de woning en transformatie:
In 2019/2020 zijn de woningen van nummer 59-73 die sinds 1991 dienst deed als hotel getransformeerd tot schitterende appartementen. Van Aerssenstraat 67 en 69 zijn in 1923 gebouwd als onderdeel van één van de 2 bouwdelen van het winkelcentrum project: Van Aerssenstraat 59 - 73. Huisnummer 67 is gebouwd als winkel en 69 als woning. Volgens een overbuurvrouw die in de straat in de jaren zestig kwam wonen was 67 geruime tijd een kruidenierswinkel. Sinds 1991 deed het pand dienst als onderdeel van Esquire Hotel en later Hotel Maurits. De begane grond was het ontbijtrestaurant met ontbijtkeuken en op de bovenverdiepingen waren 6 hotelkamers gelegen. In de loop der jaren is het trappenhuis van 67 verwijderd, deze is door in originele staat teruggebracht en hierdoor zijn de 2 woningen nu vrijwel identiek aan Van Aerssenstraat 71 en 73, zoals dit ook 100 jaar geleden gebouwd is.

ENGLISH:
Looking for an attractive, ready-to-move-in luxury apartment in the Statenkwartier area with a large roof terrace? This two-storey apartment (bovenhuis), renovated in 2019 and 2020, is now for sale! The house is located in a quiet street in the popular Statenkwartier in the middle of the International zone, close to the shopping street 'Frederik Hendriklaan', French School (Lycée Francais) and the German school. Moreover, you can be on the beach of Scheveningen in no time or enjoy a delicious meal in the Harbour of Scheveningen. The Statenlaan with various tram options that will take you into the city center is around the corner. If you want to go by car in the direction of Amsterdam/Schiphol Airport, then it’s an easy drive through the Hubertus tunnel towards the A44.

Layout:
Entrance at street level, meter cupboard, hallway with modern toilet and sink. The entire apartment has a beautiful oak parquet floor. Through the door you enter the incredibly bright L-shaped living room with attractive windows. What a lovely space! The living room has an open kitchen layout in the middle with built-in appliances. This luxurious kitchen has a cooking island with induction hob, dishwasher, fridge-freezer and oven. At the rear is the dining room where you can have a nice large dining table with access to a lovely and sunny balcony on the North West (afternoon and evening sun).
Via the stairs you reach the landing with a skylight, making the hall very bright. On this floor there are 3 bedrooms and a luxurious bathroom. Also here they have placed this beautiful oak floor. The rear bedroom has a balcony (afternoon/evening sun) and is very spacious, the front bedroom has a beautiful view over the street. The side room is a good size for a children’s bedroom or a study. On the landing is a separate room for the central heating system (Remeha, 2019) and the washing machine connection is located here.

The very spacious and luxurious bathroom is located between the bedrooms. This is equipped with a large bath, separate walk-in shower with glass wall and large rain and hand shower. The washbasin is very beautiful and is equipped with beautiful taps with an illuminated mirror above it. There is also a towel radiator for warm towels in the morning and the room is equipped with mechanical ventilation.
Via the stairs you reach the unique selling point of this apartment: the spacious roof terrace of approx. 17 m2. Here you can spend the whole day in the sun and enjoy a BBQ with friends or the peace and quiet after a hard day's work. What a beautiful view!

The apartment was thoroughly renovated in 2019/2020 and is in very good condition. Getting enhousiastic? Then please call our office and make an appointment for a viewing!

- The Hague section AK number 11637 - A 2 constituting 8/15th share in the VVE
- VVE contribution 133.50 euros per month
- VVE active, registered in the Chamber of Commerce, collective home insurance
- Year of construction: 1923
- Own ground
- Nationally protected BSG Statenkwartier
- Renovated in 2019/2020
- Double glazing
- Insulated Fermacell floors throughout the house
- Oak wooden parquet floors throughout the house
- New insulated roofing in 2019
- CV combi boiler Remeha Tzerra HR from 2019
- Energy label C
- Living area 128,5 m2 NEN 2580 standard measured
- 17 m2 roof terrace
- 2 balconies
- 3 bedrooms and luxurious bathroom

Nice information about the house and transformation:
In 2019/2020, the houses of number 59-73, which served as a hotel since 1991, were transformed into beautiful apartments. Van Aerssenstraat 67 and 69 were built in 1923 as part of one of the 2 building parts of the shopping center project: Van Aerssenstraat 59 - 73. House number 67 was built as a shop and 69 as a residence. According to a neighbour across the street who came to live in the street in the 1960s, 67 had been a grocery store for quite some time. Since 1991 the building served as part of Esquire Hotel and later Hotel Maurits. The ground floor was the breakfast restaurant with breakfast kitchen and 6 hotel rooms were located on the upper floors. Over the years, the stairwell of 67 has been removed, it has been restored to its original condition and as a result the 2 houses are now almost identical to Van Aerssenstraat 71 and 73, as it was built 100 years ago.
Sluiten

Recent bekeken