Aangekocht

Vissershavenweg 57Q
Vissershavenweg 57Q

Een fraai 3-kamer appartement welke wij hebben aangekocht voor een expat stel. Via VERRA huurden zij een woning voor bijna 2 jaar en uiteindelijk waren zij op zoek naar een mooi appartement om te kopen, dichtbij het strand en de haven van Scheveningen. Deze missie is zeker geslaagd met dit appartement! De ideale ligging om de hoek van het strand en de gezelligheid van de havens voor de deur!

Funda advertentie

Frankenstraat 98
Frankenstraat 98

Deze woning aan de Frankenstraat hebben wij aangekocht voor een expat gezin, die al bekend waren met de wijk. Zij huurden vlakbij al een andere woning en hebben ons ingeschakeld toen zij besloten iets te gaan kopen. Daar ze heel tevreden waren over de wijk gingen wij voor hen op jacht naar een woning in de buurt die aansloot op alle wensen. Dit prachtig en royale 8-kamer herenhuis met voor- en achtertuin gelegen in het Statenkwartier was uiteindelijk voor hen de perfecte match!

Funda advertentie

Fahrenheitstraat 739
Fahrenheitstraat 739

Een leuk hoekappartement gelegen in de Bomenbuurt, aangekocht voor een expat gezin die sinds korte tijd in Nederland was. Zij huurden via VERRA een short stay appartement, om zo snel mogelijk over te gaan naar hun nieuwe koop appartement. Binnen korte tijd dit fijne appartement voor hen aangekocht!

Funda advertentie

Tollenstraat 61
Tollenstraat 61

Luxe gerenoveerd drielaags bovenhuis op een gewilde locatie in het Zeeheldenkwartier, aangekocht voor een expat dame. Zij was net gearriveerd in Nederland en huurde via VERRA een short stay appartement, om snel tot de koop van een eigen appartement over te kunnen gaan. Dit turn-key appartement was een perfecte match en hebben we aangekocht voor de markt uit!

Advertentie

Obrechtstraat 363A
Obrechtstraat 363A

‘Dit geweldige appartement aan de Obrechtstraat 363A hebben wij recentelijk aangekocht voor een expat gezin werkzaam in Den Haag. Zij waren op zoek naar een instap klaar appartement, met mooie luxe afwerking, een moderne uitstraling en in een levendige buurt. Dit gerenoveerde appartement aan de Obrechtstraat heeft letterlijk alles in huis; een turn-key woning van 125 m2 met 4 slaapkamers, een prachtige luxe en moderne afwerking, gelegen op een perfecte locatie, om de hoek van een van de gezelligste straten in Den Haag.

Advertentie

Groot Hertoginnelaan 226
Groot Hertoginnelaan 226

Dit mooie pand aan de Groot Hertoginnelaan hebben wij aangekocht voor een expat stel. Zij huurden via VERRA een woning één straat verderop en wilde graag in de directe omgeving iets kopen. Met succes hebben wij deze woning voor hen kunnen vinden!

Funda advertentie

van Boetzelaerlaan 43
van Boetzelaerlaan 43

Prachtige gerenoveerde parterrewoning in het Statenkwartier, aangekocht voor een expat gezin met twee kinderen. Na hun aankomst in Nederland wilden zij graag zo snel mogelijk iets kopen en huurden zij een tijdelijke woning. Binnen een week hebben we deze woning voor hen gevonden!

Funda advertentie

Wijnbrugstraat 193
Wijnbrugstraat 193

Modern 3-kamer appartement op de 15e etage in het centrum van Rotterdam, aangekocht voor een professionele belegger. Zodra de koper eigenaar was heeft VERRA de woning laten opknappen en meubileren door een styliste. Nadat het appartement helemaal was afgestyled duurde het slechts twee weken om via onze verhuurafdeling een geschikte huurder te vinden!

Funda advertentie

Boompjes 574
Boompjes 574

Dit mooie 3-kamer appartement aan de Boompjes met schitterend uitzicht over de Maas hebben wij aangekocht voor een particuliere belegger. Na de koop heeft onze verhuurafdeling de woning snel verhuurd aan een expat, precies waar de belegger naar op zoek was!

Advertentie

Wierdsmaplein 40
Wierdsmaplein 40

Geweldig appartement op de 10e verdieping in één van de meest luxe woontorens in Rotterdam: Montevideo. Dit pareltje hebben wij aangekocht voor een professionele belegger, om vervolgens te kunnen verhuren aan expats. Momenteel is de styliste bezig met het stylen van de woning, zodat wij deze binnenkort in de verhuur kunnen nemen!

Funda advertentie

Vissersdijk 49 & 211
Vissersdijk 49 & 211

Voor een professionele belegger hebben wij 2 mooie appartementen in dit complex aangekocht. Dit ruime 3-kamer appartement op de 22e etage is gelegen op een top locatie in het centrum van Rotterdam. Deze ultieme centrumlocatie beschikt over een prachtig uitzicht en is gelegen op een steenworp afstand van alle winkels en horeca. Een perfecte woning voor een expat die in het meest bruisende gedeelte van Rotterdam zou willen wonen!

Funda advertentie

Oranjelaan 8A
Oranjelaan 8A

Aangekocht voor een leuk expat stel, waarbij Kralingen, karakter en fijne buitenruimte de criteria waren die we op voorhand bespraken. Met deze aankoop is dat helemaal gelukt, een karakteristieke woning met fantastisch dakterras op een unieke locatie dicht bij de Kralingse Plas.

Funda advertentie

Swagermanweg 8
Swagermanweg 8

Onze klant zocht een woning die ideaal gelegen is ten opzichte van de Internationale school in Voorschoten en had zelf deze vrijstaande woning aan de Swagermanweg bezichtigd. Wij hebben hem geholpen om de aankoop succesvol te volbrengen. Deze woning had voor de koper veel potentie om naar eigen wens grondig te verbouwen.

Funda advertentie

Bergpolderstraat 57B
Bergpolderstraat 57B

Kleine karakteristieke woning met tuin in een erg gezellige straat in Rotterdam Noord! De koper, een single expat, was van VERRA geen onbekende en hadden we eerder geassisteerd met tijdelijke woonruimte. Nadat de koop was afgerond deze mooie recensie mogen ontvangen van onze klant:
I was recommend Verra Real Estate by a friend - also an expat living in the Netherlands - who had used their services earlier in the year.
Upon first getting in contact to discuss the process of using their services to help find a home for myself, Verra (in particular Iwan Post who was my estate agent) were helpful, accommodating, and professional. They easily advised me on the processes in the Netherlands for purchasing property and what in particular to look out for during apartment viewings. Iwan was always available to assist (by phone and email, as well as attending viewings with me) and was a huge help in finding my ideal property. Without his assistance I would certainly have certainly to have completed the process on my own.
A strong 5* review from me and I would recommend to all others looking for assistance purchasing a home.

Funda advertentie

Gedempte Zalmhaven 709
Gedempte Zalmhaven 709

Voor een expat stel hebben wij dit luxe drie-kamer appartement met balkon aangekocht, gelegen op de 30e etage van appartementencomplex De Hoge Heren in het Scheepvaartkwartier. Vanaf het appartement heb je een fantastisch, panoramisch vrij uitzicht over de binnenstad van Rotterdam en een gedeelte van de Maas en Erasmusbrug. Al eerder hebben wij dit stel mogen helpen aan een huurwoning toen zij in Rotterdam arriveerden, waar zij met plezier een jaar gewoond hebben. Nu ze voor langere tijd in Rotterdam blijven, hebben zij onze hulp weer ingeschakeld om hen te begeleiden met het aankopen van een appartement. Aan de leuke review te zien zijn zij tevreden!:
We are pleased to work with Verra Real Estate in Rotterdam. Such excellent professional assistance provided matching our preferences and eventfully within couple of months after couple of viewing we found and moved into our lovely apartment completely matching our preferences at first place. Special thanks to Iwan Post who assisted us in a very professional and knowledgable way. Strongly recommended for those , especially expats, looking to rent/buy properties in Rotterdam.

Funda advertentie

Goeverneurkade 130
Goeverneurkade 130

Leuk woonhuis in Voorburg, aangekocht voor een expat familie die we eerder hadden geholpen ten tijde van hun verhuizing naar Nederland. Door goede eerdere ervaringen met een huurhuis via VERRA, hadden zij het vertrouwen in ons om een geschikte koopwoning te vinden. En dit is zeker gelukt! De uitnodiging voor de housewarming na de verbouwing is reeds binnen!

Funda advertentie

Chabotlaan 12 Rotterdam
Chabotlaan 12 Rotterdam

Een aantal jaar geleden hebben wij deze woning aangekocht voor een expat die voor enige tijd naar Rotterdam ging verhuizen. Inmiddels vertrekt deze expat weer uit Nederland en heeft hij ons ingeschakeld om de woning weer te verkopen. Dit is binnen korte tijd voor een mooie prijs gelukt! En daarbij hebben wij een mooie review mogen ontvangen:
I worked with Niek and his team twice in two years. Simply great. They understand the needs and burdens that an expat faces and go the extra mile to satisfy you. I would strongly recommend to anyone looking for a property to buy or sell.

Funda advertentie